Prin accesul si utilizarea site-ului www.ifactura.ro, sunteti de acord cu urmatoarele conditii:

 1. Orice utilizator trebuie sa aiba varsta de cel putin 18 ani impliniti.
 2. Orice utilizator trebuie sa se inregistreze folosind numele real, o adresa valida de email si sa completeze corect toate informatiile cerute pentru inregistrare.
 3. Fiecare utilizator este singur responsabil pentru securitatea parolei de acces si a contului sau. www.ifactura.ro, reprezentantii sai, partenerii sai, agentii sau angajatii nu sunt raspunzatori pentru nici un fel de daune, pretentii, despagubiri sub orice forma, fie directe sau indirecte, provenind din nerespectarea acestei clauze.
 4. www.ifactura.ro isi rezerva dreptul de a modifica, suspenda sau inceta activitatea in orice moment, pentru orice motiv si fara notificare.
 5. www.ifactura.ro isi rezerva dreptul de a suspenda sau sterge orice cont si orice informatii legate de un anumit utilizator/cont.
 6. www.ifactura.ro isi rezerva dreptul de a refuza inregistrarea anumitor utilizatori, oricand si pentru orice motiv.
 7. Utilizatorii au dreptul de a cere prin email inchiderea contului lor si stergerea oricaror informatii legate de acesta. inchiderea este irevocabila, informatiile neputand fi recuperate.
 8. www.ifactura.ro detine toate drepturile de proprietate intelectuala asupra sistemului si componentelor sale, incluzand dar nu numai: nume, domeniu, grafica/design, programe.
 9. Drepturile de autor privind continutul incarcat pe site de utilizator apartin acestuia.
 10. Serviciul, incluzand continutul, informatia, functionalitatea si nu numai este oferit asa cum este. www.ifactura.ro nu ofera nici un fel de garantii, implicite sau explicite.
 11. Utilizatorul isi asuma intreaga responsabilitate si riscurile decurgand din utilizarea serviciului.
 12. Utilizatorii nu au dreptul sa revanda sau copieze, pentru nici un motiv, orice parte a serviciului, decat cu acordul www.ifactura.ro
 13. Utilizatorii nu au dreptul de a folosi serviciul pentru stocarea sau transmiterea de informatii cu continut sau caracter ilegal, imoral, sau pornografic si pentru transmiterea de mesaje nesolicitate (SPAM).
 14. www.ifactura.ro, reprezentantii, partenerii, sponsorii sau alte parti afiliate in orice mod sunt responsabile pentru nici un fel de daune directe, indirecte, speciale, punitive sau de alt fel, aparute prin utilizarea serviciului.
 15. in cazul in care una din clauzele acestor Termeni este anulata, celelalte continua sa produca efecte.
 16. www.ifactura.ro nu este responsabila pentru acuratetea, corectitudinea sau actualitatea informatiilor de pe site sau oferite de serviciu, incluzand informatiile legale, corectitudinea calculelor sau a respectarii prevederilor legale.

Confidentialitate

 1. www.ifactura.ro nu trimite informatiile furnizate de dvs. nici unei terte parti, decat cu acordul dvs. sau in conditiile legii. Informatii se refera la orice date trimise sau primite de catre site-ul www.ifactura.ro, in mod legitim si care nu sunt publice.
 2. www.ifactura.ro va lua masuri pentru asigurarea confidentialitatii informatiilor, in limite rezonabile, si nu este raspunzatoare pentru accesul neautorizat in sistem (hacking).

Publicitate si promotii

 1. Panca International SRL poate derula in orice moment campanii de publicitare si/sau promotii in orice sectiune a site-ului www.ifactura.ro. Campaniile si promotiile derulate de Panca International SRL nu necesita acordul vizitatorilor sau utilizatorilor portalului. Spatiile si dimensiunile campaniilor publicitare si promotiilor sunt nu necesita acordul vizitatorilor si pot fi schimbat oricand fara a necesita un anunt prealabil. Panca International SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru prejudiciile sau pierderile rezultate din campaniile publicitare sau promotiile organizate in portal, altele decat cele organizate strict de Panca International SRL

Ifactura.Ro - aplicatie de facturare online, factura electronica, facturier, chitante, pdf, factureaza, facturi, servicii